VIDEO Asieldier van de maand – Finley

Finley is een prachtige grote hond van het ras Argentijnse dog.

Deze maand vragen we speciale aandacht voor Finley. Finley is en prachtige grote Argentijnse dog! Een gecastreerde reu van ruim een jaar oud.

Het asiel zoekt voor hem een thuis zonder kinderen. Het asiel ziet voor hem graag een zeer consequente baas die regels en rust hanteert. Het liefst mensen met ervaring met Molosserhonden. Zijn nieuwe huis moet een plek zijn met veel ruimte binnen en buitenshuis.

Finley is beschermend, waaks en speels. Voor meer infomatie over deze mooie hond, neem gerust contact op met Dierenasiel Brammelo.

Dierenasiel Brammelo

Brammelo is een particulier asiel met een hondenschool en een dierenpension voor honden en katten. De doelstelling van het asiel is het opvangen en uitplaatsen van zwerf- en afstandshonden en katten. Afstandsdieren zijn dieren die door hun eigenaar naar het asiel worden gebracht om er afstand van te doen. De redenen dat mensen dit doen lopen erg uiteen.

Het asiel vangt dieren op voor de regio Haaksbergen en Berkelland. Bijna dagelijks worden zwerfhonden en zwerfkatten uit deze gemeenten naar het dierenasiel gebracht. Samen met vijftig vrijwilligers staan de eigenaren voor goede zorg en een prettig verblijf voor de dieren.

De zwerfdieren worden gebracht door de dierenambulance, door de gemeente of door mensen wie het dier hebben zien zwerven. Als zo’n zwerfdier binnenkomt, wacht Brammelo twee weken of de rechtmatige eigenaar zich meldt. Is dit niet het geval, dan gaat het asiel op zoek naar een nieuw liefdevol huis.

Bezoek de website van dierenasiel Brammelo

Bekijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen