VIDEO Bankje plaatsen op schoolplein

Het speelplein van de Bonifatiusschool is een bankje rijker, dankzij wijkraad De Veldmaat en de gemeente.

De wijkraad van de wijk De Veldmaat had al een tijd 5 bankjes in opslag, die waren gedoneerd door de gemeente. Drie van de vijf bankjes zijn al geplaatst op plekken, die staan voor verbinding.

Sanne Nijenhuis is sinds juni 2022 trotse directeur van de St.Bonifatiusschool. Samen met het team heeft ze het afgelopen jaar hard gewerkt aan het hernieuwen van de visie en missie van de school. Een visie waarin verbinding en noaberschap centraal staan. De Bonifatiusschool is een echte wijkschool en zoekt dan ook de verbinding met de wijk waarin de school staat.

De wijkraad van de Veldmaat heeft de basisscholen in de wijk benaderd met de vraag of ze interesse hadden in een bankje voor op het schoolplein. Het bankje is een mooie aanvulling op de toestellen die deze school al heeft. Het plaatsen en onthullen van deze bank is een mooi voorbeeld van een nauwe samenwerking tussen school en de wijkraad.
“Ons schoolplein is niet alleen van de kinderen die op school zitten maar een ontmoetingsplaats binnen de wijk de Veldmaat. Ik hoop dan ook dat er ook na schooltijd ouders, opa’s en oma’s en andere buurtbewoners komen om te ‘zitten en genieten’ zoals er op het plaatje op de bank mooi vermeld staat”, aldus Nijenhuis.

U bent van harte welkom voor een rondleiding op de school. Graag contact opnemen via s.nijenhuis@keender.nl of 053-5722379.

Kijk voor meer informatie op de website van de Wijkraad de Veldmaat

Kijk voor meer informatie op de website van de Bonifatiusschool

Meer onderwijs in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera: Constance van Wolferen
Interview: Constance van Wolferen
Montage: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Sternet