VIDEO Bosan Terugdoedag

Ter ere van haar 50 jarig bestaan organiseerde het Haaksbergse bedrijf Bosan op vrijdag 14 juni 2024 een terugdoedag. Een dag waarbij 55 personeelsleden de handen uit de mouwen staken bij een zevental projecten.

De projecten werden samen met Wijkracht Vrijwilligerswerk Haaksbergen uitgekozen. Bij de MBS, Skillz, ‘t Iemenschoer, Ontmoetingspark de Greune, het kleine kerkje in Buurse, den Broam en in de spanbeddestraat werd geschuurd, gelast, de ramen gelapt, gesnoeid of iets dergelijks. Heel veel handen extra leverde een mooi resultaat op voor deze projecten en tegelijk een stukje teambuilding voor de Bosan medewerkers.

Over Bosan

2024 is een speciaal jaar voor Bosan, het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar. Oprichter Gerrit ten Bos startte in 1974 met de productie van turnmatten in Haaksbergen. 50 Jaar later is Bosan uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 80 medewerkers en een vooraanstaande positie in de markt van sportinventaris en inrichting van binnensportaccommodaties.

Wat in 1974 is gestart met productie van turnmatten door oprichter Gerrit ten Bos in Haaksbergen, is 50 jaar later uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 80 medewerkers en een vooraanstaande positie in de markt van sportinventaris en inrichting van binnensportaccommodaties.

Kijk voor meer informatie op de website van Bosan

Meer over ondernemen in Haaksbergen

Meer over sport in Haaksbergen

Camera en interview: Christa Wensink
Montage: Matthijs Prins
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet