VIDEO Doneeractie voor Anne Liem

Ze zijn al over de helft. Elke donatie voelt hartverwarmend.

Moeder Anne Liem lijdt aan een ernstige vorm van endometriose. Alleen in Engeland kan ze nog met grote kans van slagen, geopereerd worden. Maar dat kost het gezin veel geld.

Anne laat niet graag zien dat ze eigenlijk ziek is, ze voelde er dan ook niks voor om geld in te zamelen voor zichzelf. Dat zou namelijk ook betekenen dat je aan de buitenwereld moet toegeven dat er iets goed fout zit in je lichaam.
Het hele gezin lijdt echter mee en vader Liem heeft samen met zijn 2 zoons een doneer actie opgezet op www.doneeractie.nl en hoopt op deze manier voldoende geld op te halen om de operatie te bekostigen.

Anne vertelt dat ze al 18 jaar pijn heeft en na 11 operaties en een poos in een revalidatiecentrum, nog 1 optie heeft, en dat is een operatie in Engeland, waar de artsen heel optimistisch zijn dat ze haar pijn kunnen weghalen.

Ze is helemaal verrast door de vele berichtjes en bijdragen die het gezin krijgt. Deze operatie zal doorgaan en de kans op slagen is zo groot, dat zij en haar mooie gezin vertrouwen op een leefbaarder leven.

Kijk voor meer informatie op de doneeractie

Kijk meer video’s over Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera: Constance van Wolferen
Interview: Christa Wensink
Montage: Marron Aarnoudse
Een productie van RTV Sternet