VIDEO Ellen Hemmers en de Waterschapsverkiezingen op 15 maart

In de aanloop naar 15 maart laat RTV Sternet verschillende Haaksbergenaren aan het woord over de komende verkiezingen voor provincie en Waterschap. Deze keer Ellen Hemmers.

Woensdag 15 maart zijn er niet alleen verkiezingen voor de provinciale staten, maar ook voor het waterschap. RTV Sternet sprak met Ellen Hemmers, lijst 2, plek 1, CDA Vechtstromen.

Ellen is getrouwd met Henri en woont samen met hun 2 kinderen in Haaksbergen. Sinds 1998 is zij werkzaam voor VCO Oost Nederland. Eerst als leerkracht en sinds 16 jaar als directeur/leerkracht van een basisschool. De afgelopen 10 jaar heeft zij binnen het bestuur van CDA Haaksbergen de functies bekleed van algemeen bestuurslid, secretaris en voorzitter. Naast het onderwijs en de politiek is zij als vrijwilliger werkzaam bij FC Twente. Als teammanager regelt zij allerlei zaken voor de jongens 011.

Ellen is een betrokken persoon en wil, als ze ergens iets van vindt, graag meedoen en invloed uitoefenen. Ze ging in de politiek, maar kwam op een reserveplek. Ze stelde zich daarna verkiesbaar bij het waterschapsbestuur en werd direct de eerste keer al met veel voorkeurstemmen gekozen.

Ze vindt dit een prettige plek, hier wordt samenhang gezocht. Natuurlijk roept ze iedereen op te gaan stemmen, dat is ons recht.

Meer over politiek in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera en montage: Matthijs Prins
Interview: Christa Wensink
Een productie van RTV Sternet