VIDEO Expositie Haaksbergen Toont Talent Assink Lyceum de Bouwmeester

Bijzondere expositie tijdens de start van het carnavalsfeest in de raadzaal van het Gemeentehuis bij de sleuteloverdracht.

De overdracht van de sleutel door de Burgemeester van Haaksbergen aan de Prinsen van de carnavalsverenigingen is het officiele startschot van een weekend vol feesten en optochten.

Zoals ieder jaar gebeurde dit in de raadzaal van het Gemeentehuis met het verschil dat de zaal dit jaar was opgeluisterd met een indrukwekkende expositie van kunstwerken gemaakt door de leerlingen van het Assink Lyceum locatie de Bouwmeester. In het kader van Haaksbergen Toont Talent hebben de leerlingen onder begeleiding van een aantal lokale kunstenaars kunstwerken gemaakt in het thema carnaval. Burgemeester Rob Welten en cultuurmakelaar Eleon de Haas waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van deze kunstwerken.

Haaksbergen Toont Talent is een samenwerking tussen Art4More en RTV Sternet

Art4More is een stichting die, naast de welbekende kunstmarkt in Haaksbergen, al jaren op professionele wijze vernieuwende projecten op het gebied van kunst en cultuur organiseert. Art4More heeft een uitgebreid netwerk van honderden in Haaksbergen en omgeving woonachtige en/of actieve beeldende kunstenaars.

RTV Sternet wordt bij de evenementen van Art4More ingeschakeld om de publiciteit en verslaggeving te organiseren. RTV Sternet bereikt maandelijks de helft van de Haaksbergenaren met haar journalistieke items en heeft ook in de rest van Twente een groot bereik.

Kijk voor meer informatie op de website van Art4More

Kijk hier voor meer nieuws over carnaval

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Tekst: Jolanda Bouwmeesters
Montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet