VIDEO Fashion Feestje in centrum Haaksbergen

Op zaterdag 23 maart lag er een knalroze loper van 17 meter lang en 3 meter breed klaar in het centrum van Haaksbergen. Op deze catwalk werd de nieuwste mode getoond.

Het Fashion Feest was een unieke kans om de nieuwste trends en looks te bewonderen en te genieten van een geweldig leuke presentatie. Alle getoonde mode is in Haaksbergen verkrijgbaar.

Nieuwe modecollectie was te bewonderen in een pop-up modeshow. Met een parade door de winkelstraten, showden 14 modewinkels in Haaksbergen hun nieuwe voorjaars collecties: Heppinez, Funnie Kids, Ter Avest Sport, Chantino, Paping Lingerie, Hunkemoller, Be You, Qinn Womenswear, Blush, Hema, Hesselink Mode, Koenderink, Arjan&Co, Haas en Aap en Mirs Fashion.

De trend is dit voorjaar mooie felle kleuren. Drie keer werd er een modeshow gelopen. Op de Kalter, Blankenburgerstraat en de Markt. De modeshow bood niet alleen de kans om nieuwe collecties te presenteren, maar gaf de klant ook de gelegenheid om te zien hoe kledingstukken bij elkaar passen

De mode deed de harten van menig toeschouwend modeliefhebber sneller kloppen. Alle trends en meer, zijn in de plaatselijke modezaken te bewonderen. Deze editie van het Fashion Feest was ondanks het regenachtig en koude weer een succes.

Meer over ondernemen in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Foto: Astrid ten Voorde
Camera: Matthijs Prins, Christa Wensink
Montage: Matthijs Prins
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet