VIDEO Graffiti les voor Aveleijn en andere deelnemers

Ontmoetingspark de Greune is een plek waar je mensen van jong en oud ontmoet, waar je kunt spelen, ontwikkelen, presteren en plezier hebben.

Op de vrijdag is er een groep deelnemers van Aveleijn op de Greune. Ze doen allerlei nuttige en leuke activiteiten. Zo mogen ze ook meedoen aan workshops. Mr. Graffiti, bijvoorbeeld, geeft een les in…. graffiti. Erg leuk, deelnemers mogen zelf een ontwerp maken en dan lekker buiten spuiten.

Of je nou al iets met kunst doet of niet, dat maakt niet uit. De vrolijke kleuren maken dat het resultaat er leuk uitziet. En de meester zorgt er wel voor dat je een handje geholpen wordt als dat nodig is.

Over Ontmoetingspark de Greune

Ontmoetingspark de Greune is een plek waar je mensen van jong en oud ontmoet, waar je kunt spelen, ontwikkelen, presteren en plezier hebben. In de vorm van dagbesteding en leerwerkplekken biedt de Greune aan mensen een plek waar jij je kunt ontwikkelen. Elke vakantie organiseert de Greune sportdagen waar je bubble ball kunt spelen, aan nerf games meedoet, met de scootmobiel op pad gaat, bootcamp kunt volgen op onze beweegtoestellen of onder begeleiding van een fysiotherapeut werkt aan je fitheid. Genoeg te doen en als je even wilt zitten of liggen dan kan dat ook.

Kijk voor meer informatie op de website van ontmoetingspark de Greune

Meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera: Constance van Wolferen, Judith Nijlant
Interview en montage: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Sternet