VIDEO Graffiti-workshop voor leerlingen van het Assink

Muurschilderingen dankzij een graffiti workshop door leerlingen van het Assink.

Skillz heeft een workshop graffiti spuiten georganiseerd. Skillz is de jongerenpoot van organisatie Wijkracht. Skillz heeft voor leerlingen van het Assink een graffiti workshop georganiseerd. Meester Graffiti, in de persoon van Joris te Vaarwerk, heeft in een paar middagen de leerlingen het een en ander geleerd over het spuiten van graffiti. Joris vertelt wat hij zo leuk vindt aan deze workshops.

Een deelnemer aan de workshop vertelt hoe ze eerst individueel op een bord hebben geoefend. Daarna zijn ze als groep bezig gegaan met het grote werk. Het eindresultaat zijn twee muurschilderingen in de aula van Het Assink, locatie van Brakelstraat.

Sophie Doeve is jongerenwerker bij Skillz. Zij roept alle jongeren tussen de twaalf en 23 jaar op om snel op de website van Skillz te kijken omdat daar alle activiteiten opstaan die door Skillz worden georganiseerd. Alles wordt natuurlijk coronaproof georganiseerd en er zijn ook nog eens geen kosten aan verbonden. De uitgelezen kans om uit je luie stoel te komen en weer eens wat te gaan doen!

Bekijk meer informatie over Skillz

Bekijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera: Christina Ordelmans
Interview: Kevin Ter Maat
Montage: Christina Ordelmans & Eirini Kaskamanidis
Tekst: Eveline Gielink

Een productie van RTV Sternet

https://youtu.be/6XzSW1XJW-Y