VIDEO Haaksbergen in Beeld 2020 week 20

Hallo en welkom bij “Haaksbergen in Beeld”, HET programma met het grote en kleine nieuws uit Haaksbergen en omgeving.

Een aantal leerlingen van het Assink lyceum doen onderzoek naar de geallieerde militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Haaksbergen zijn gesneuveld. De leerlingen vinden dat de gesneuvelden meer verdienen dan een mooi graf.

De bibliotheek is weer open en dat was ook duidelijk te zien. Binnen enkele dagen leverden de leden ruim tweeduizend boeken in.

Theater De Kappen heeft een nieuwe interim directeur. Johan Langelaar heeft als bestuurder de opdracht gekregen om van het theater weer een levendige organisatie te maken.

Twintig jaar na de vuurwerkramp in Enschede wil Judith Adolf haar verhaal vertellen. Judith woonde destijds in de buurt van de opslag en heeft de ramp van dichtbij meegemaakt.

Het college van burgemeester en wethouders hebben langdurig vergaderd om een passende begroting samen te stellen, waar de provincie Overijssel mee zou instemmen. Burgemeester Rob Welten en wethouder Louis Koopman vertellen ons hier wat meer over.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Sternet zien, volg ons dan op facebook.com/rtvsternet en via de website www.haaksbergeninbeeld.nl. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Haaksbergen in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.