VIDEO Haaksbergen in Beeld 2020 week 43

Alle video’s van de week in één overzicht bij elkaar.

Hallo en welkom bij “Haaksbergen in Beeld”, HET programma met het grote en kleine nieuws uit Haaksbergen en omgeving.

Bianca Bauhuis is 40 jaar geworden en dat moest natuurlijk groots gevierd worden.

Er is een herdenkingssteen geplaatst bij Ploddenfabriek Frankenhuis. Peter Bos en Jan Goorhuis waren aanwezig bij de onthulling.

Het thema van de dag van de witte stok was dit jaar ‘samen in het verkeer oog voor elkaar’. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel mensen niet weten hoe mensen met een visuele beperking hun stok in het verkeer gebruiken.

Dario Prinsen heeft in de afgelopen 2 jaar veel geleerd tijdens zijn periode als gemeenteraadslid in Haaksbergen, en gaat deze ervaring geruiken om naar Den Haag te gaan.

Het heden en verleden. Er zijn veel inwoners van Haaksbergen die graag terug zien hoe het vroeger in Haaksbergen was. Hoe het centrum er uitzag, festiviteiten van vroeger en oude gebouwen. Daarom gaat RTV Sternet terug in de tijd met “Achterummekiekn”.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Sternet zien, volg ons dan op facebook.com/rtvsternet en via de website www.haaksbergeninbeeld.nl. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Haaksbergen in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.