VIDEO Haaksbergen in Beeld 2020 week 44

Alle video’s van de week in één overzicht bij elkaar.

Hallo en welkom bij “Haaksbergen in Beeld”, HET programma met het grote en kleine nieuws uit Haaksbergen en omgeving.

Wij waren op visite bij de locatie van WaST in Haaksbergen. Ruben Badal vertelt hoe de eerste twee maanden zijn gegaan en wat hij dit jaar wil bereiken.

Klimaatverandering heeft grote gevolgen voor mens, natuur en milieu. Wat hebben we daarvan gezien en ervaren in Haaksbergen? RTV Sternet ging in gesprek met Erwin Lankheet van het weerstation Haaksbergen.nl.

Het boerenbedrijf is allang geen mannenbolwerk meer. Dewi van 14 jaar is zeker geen watje! Zij rijdt met veel plezier op een grote trekker.

Bij kinderboerderij Scholtenhagen is het tijd voor beschuit met muisjes. Er zijn daar namelijk biggetjes geboren.

Geniet in deze video van de prachtige herfstkleuren in Haaksbergen.

Wij waren op bezoek bij meneer en mevrouw Boers die afgelopen week 60 jaar getrouwd waren.

Skillz Haaksbergen kreeg veel vragen van jongeren over hoe ze uit hun eenzaamheid konden komen. Dansschool X-Dance had hier wel oren naar en organiseerde gratis Hip Hop lessen.

Het heden en verleden. Er zijn veel inwoners van Haaksbergen die graag terug zien hoe het vroeger in Haaksbergen was. Hoe het centrum er uitzag, festiviteiten van vroeger en oude gebouwen. Daarom gaat RTV Sternet terug in de tijd met “Achterummekiekn”.

Finn en Diederik wonnen met hun kettingreactie een leuke prijs van Junioren Techniek. Nog leuker is het dat zij mogen strijden om een landelijke titel.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Sternet zien, volg ons dan op facebook.com/rtvsternet en via de website www.haaksbergeninbeeld.nl. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Haaksbergen in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.