VIDEO Haaksbergen in Beeld 2020 week 46

Alle video’s van de week in één overzicht bij elkaar.

Hallo en welkom bij “Haaksbergen in Beeld”, HET programma met het grote en kleine nieuws uit Haaksbergen en omgeving.

Mieke Rietman, eigenaar bij Buro Rietman Events & Styling, heeft de deuren van haar nieuwe pop-up store geopend. Het is een mobiele shop met artikelen op het gebied van lifestyle en curiosa.

Edwin is één van de zeven deelnemers van Het Perfecte Plaatje Haaksbergen. Hij fotografeert al vijfentwintig jaar!

Gino is één van de zeven deelnemers van Het Perfecte Plaatje Haaksbergen. Hij heeft even getwijfeld of hij wel mee wilde doen maar uiteindelijk vond hij het een geweldige ervaring.

Gerwin en Aleid, de eigenaren van Bakker Boenders zijn trots op hun vernieuwde bakkerij.

Ester is één van de zeven deelnemers van Het Perfecte Plaatje Haaksbergen. Ze houdt vooral van imperfectie.

Ook online shoppen doe je in Haaksbergen natuurlijk! Neem snel een kijkje op de website www.shoppeninhaaksbergen.nl

Ilona is één van de zeven deelnemers van Het Perfecte Plaatje Haaksbergen. Ze fotografeert van alles waar ze normaal niet op komt.

Judith is één van de zeven deelnemers van Het Perfecte Plaatje Haaksbergen. Ze vindt het heerlijk om dingen te fotograferen waar je anders de kans niet voor krijgt.

Nilo Afshar heeft haar kapsalon, Annex Beautysalon geopend. Ze is topstyliste van huis uit en ze heeft ervaring opgedaan in zowel dames als herenkapsalons.

Al een heel aantal jaar houdt SterrenStralen haar jaarlijkse kerstactie voor kinderen in de knel. Met een gigantische kerstboom worden ‘sterren’ ontstoken ter nagedachtenis aan een bijzonder iemand.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Sternet zien, volg ons dan op facebook.com/rtvsternet en via de website www.haaksbergeninbeeld.nl. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Haaksbergen in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.