VIDEO Heropening DA Drogisterij & Parfumerie De Veldmaat

Eindelijk is het zover, de DA aan de Veldmaterstraat is heropend.

De DA Drogisterij & Parfumerie DA De Veldmaat is verbouwd. In de nieuwe modern ingerichte winkel vind je een groot assortiment lichaams- en gezichtsverzorging, homeopathie en geneesmiddelen. De winkel heeft nu ook een ING-servicepunt. Klanten kunnen nu ook terecht bij de Geldmaat om geld te storten of op te nemen. Francis Wallerbosch is supertrots op het eindresultaat.

Het heeft lang geduurd, er zijn letterlijk muren gebroken en door corona moest de grote heropening wachten. “Het was de laatste week nog heel hectisch maar het is prachtig geworden. Ik had het ook niet anders willen hebben.” In de ruimte is de winkel ook iets uitgebreid in vierkante meters.

“Ik kom zelf niet uit de Veldmaat maar uit de andere kant van het dorp. Ik woon nu boven deze winkel en inmiddels voel ik me helemaal thuis hier.” Bij de opening knipten de dochter, vader en moeder van Francis Wallerbosch het lint door. Wallerbosch vertelde dat ze ook broers en zussen heeft met drogist en supermarkt-filialen. “Mijn vader en moeder zijn gelukkig nog allebei bij ons. Ik heb ontzettend veel van ze geleerd, niet alleen op winkelgebied maar ook op gebied van andere zaken. Wij komen uit een heel hecht gezin en dat maakt dat wij allemaal voor elkaar klaarstaan.”

Kijk voor meer informatie op de website van DA in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen

Camera en interview: Constance van Wolferen
Montage: Matthijs Prins
Tekst: Jorai Güllü
Een productie van RTV Sternet