VIDEO Hoge opkomst bij open dag Steps dance & entertainment

Steps dance & entertainment houdt voor het eerst haar open dag in de Kappen.

Tijdens de open dag van dansschool Steps, dance & entertainment kon iedereen de nieuwe lokatie bewonderen en meedoen met dansen. De vroegere gymzaal is gemoderniseerd en omgetoverd tot een multifunctionele oefenruimte. Met een verplaatsbare spiegelwand is de ruimte heel geschikt voor het geven van danslessen.

Tjarda en Raebekah van Steps zijn blij met de hoge opkomst op de open dag. Ook de ouders kunnen zo kennis maken met de nieuwe lokatie. De dansschool geeft in verschillende stijlen les aan jong en oud.

De dansschool zat eerst in een pand aan de Industriestraat. Een prima ruimte, maar er was geen connectie met andere instellingen. De samenwerking met De Kappen heeft veel voordelen: Er is een bibliotheek, een theater en een toneelschool. Er is veel reuring en daarnaast ligt de Kappen heel centraal.

Dansen is leuk en gezond en gelukkig heel populair. Je kunt je lekker uitleven en bewegen. Ook Tjarda en Rabekah hebben nog steeds veel plezier in het dansen en het lesgeven en dat is te zien aan hun enthousiasme.

Kijk voor meer informatie op de website van Steps dance & entertainment

Kijk video’s uit Haaksbergen

Meer over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen

Camera: Stefan Willems, Christa Wensink
Interview: Christa Wensink
Montage: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Sternet