VIDEO IJssalon Paul Wilderink is weer open

De IJssalon is behoorlijk verbouwd en uitgebreid.

De lente is nog niet begonnen, maar veel ijssalons zijn al open. Zaterdag 6 maart opende ook Paul Wilderink zijn ijssalon.

Afgelopen winter hebben ze hier beslist niet stilgezeten! Er is behoorlijk verbouwd en uitgebreid. Paul Wilderink is patissier en er is ruimte gemaakt voor zijn chocolade creaties. Ook kun je hier nu koffie drinken. Een mooie ruimte ook om te genieten van een overheerlijke ijscoupe.

Historie

In 2000 zijn Paul en Ellen Wilderink begonnen met het exploteren van een restaurant aan de Eibergsestraat, de Eetalage. Maar de ambitie van Paul lag echt bij het ijs maken. In 2005 deed zich de mogelijkheid voor om een pand te kopen aan de Blankenburgerstraat. Daar konden ze het restaurant exploteren en een ijssalon. Paul kon zich hier dus meer toeleggen op zijn grote passie: het bereiden van ijs. De passie van Paul heeft er toe geleid dat de IJssalon Paul Wilderink zijn deuren opende in 2005. Paul en Ellen kregen het hier steeds drukker mee, waardoor zij zich in 2009 volledig gingen richten op de IJssalon aan de Blankerburgerstraat 11. De eetalage werd verkocht. Paul kon zich nu volledig richten op het maken van ambachtelijk vers ijs. Dit doet hij met veel passie en liefde en dat blijkt wel uit zijn behaalde prijzen.

kijk voor meer informatie op de website van IJssalon Paul Wilderink

Meer over Ondernemen in Haaksbergen

Kijk meer Video’s uit Haaksbergen

Camera en montage: Matthijs Prins
Interview: Christa Wensink
Een productie van RTV Sternet