VIDEO Jubileumvoorstelling HSC’21

‘t Noll’nkoor verzorgde weer een hilarische avond in Theater de Kappen.

Voetbalclub HSC’21 bestaat dit jaar 100 jaar. Het hele jaar door staan activiteiten in het teken van dit bijzondere jubileum. Dat deze club dit jubileum kan vieren met een eigen revue, dat is best bijzonder. 2 avonden stond het Nollenkoor op de planken met een speciale revue voor de club. De broers Morsinkhof dragen de club dan ook een warm hart toe. Dat kon je wel merken. Nou ja, op 1 na dan, die geeft niks om voetbal, en toch maakt hij er weer wat leuks van.
En de volgende generatie komt er alweer aan: De zoon van Gerard nam zijn vader waar en is, zo te zien een leuke aanvulling op het koor.

Met eenakters van Karel van de Kate en Gait-Jan en niet te vergeten de supporters, die naar een wedstrijd stonden te kijken, met de nodige opmerkingen vanaf de kant, was het geheel compleet.

Het jubileumboek “HSC’21 voor eeuwig” zou worden gepresenteerd, maar was helaas nog niet klaar. De inhoud ervan werd al wel genoemd, er staat veel historie van de club en de leden in en is samengesteld door “huisdichter” René Waning. Het was tijdens de voorstellingsavonden nog te bestellen. Daarna ook natuurlijk.

De voorzitter van HSC’21, Michel Wentink, bood een mooi cadeau aan namens de club: een ingelijst HSC’21 shirt. Voor in de oefenruimte. Is dat misschien een gebaar voor het volgende jubileum?

Kijk voor meer informatie op de website van HSC’21

Kijk voor meer informatie op de website van ‘t Noll’nkoor

Meer sport uit Haaksbergen

Meer cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen

Camera: Gert ten Thije, Constance van Wolferen
Montage: Constance van Wolferen
Tekst: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Sternet