VIDEO KappeNow: Allô Jannaô bestaat 75 jaar – de zanggroep

In KappeNow hebben we deze keer enkele leden van de zanggroep van de Haaksbergse revue ‘Allô Jannaô’ te gast, zij vertellen alles over het 75 jarige jubileum en hun rol daarbij.

Brian Blokhorst, René van der Kuil, Angelien Wolterink en Karin in den Nieuwenkamp vormen met nog acht anderen de zanggroep van de Haaksbergse Revue Allô Jannaô, die dit jaar een aantal zeer bijzondere voorstellingen verzorgt. Niet, zoals gebruikelijk in De Kappen, maar buiten bij de Schaapskooi in Haaksbergen. Wel onder de overkapping voor alle zekerheid, maar het belooft een uniek gebeuren te worden. ‘Onder nen anderen kappe’ is aan de fraaie brochure toegevoegd. De vier aan tafel zijn er vol van en praten er enthousiast over. Op basis van de muzikale creaties van de aan de revuegroep verbonden componist maken ze hun eigen teksten, die uiteraard volledig aansluiten bij de verhaallijn.

Oonder nen aandere kappe: Allô Jannaô gaat boet’n spöl’n!

Dit jaar bestaat de Haaksbergse Revue Allô Jannaô 75 jaar en dat wil zij uiteraard niet ongezien aan Haaksbergen en omgeving voorbij laten gaan! Allô Jannaô gaat haar jubileum onder andere vieren met een reeks van vier betoverende voorstellingen in de buitenlucht. De komende maanden tot aan de jubileum voorstellingen in juni komen de diverse groepen die de voorstellingen mogelijk maken bij KappeNow op bezoek, zoals spelers, schrijvers en muzikanten.

Allô Jannaô betovert het publiek!

Theatergroep de Haaksbergse revue ‘Allô Jannaô’ wil het publiek betoveren en meeslepen in een wereld vol verwondering en plezier. Dankzij het harde werk, de passie en het talent van het team, beloven zij een voorstelling die u niet snel zult vergeten. Bereid u voor op een avond vol magie, lachen en genieten van live theater op zijn best.

Data en tijdstippen

Houd alvast vrij in de agenda om uzelf te verzekeren van een plekje bij deze speciale gebeurtenis.

Vrijdag 14 juni 2024 – 20.00 uur
Zaterdag 15 juni 2024 – 14.30 uur
Zaterdag 15 juni 2024 – 20.00 uur
Zondag 16 juni 2024 – 14.30 uur

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website van de Haaksbergse Revue

Kijk alle afleveringen van KappeNow/

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Opname: Jolanda Bouwmeesters, Thomas van Eeuwijk, Jesse Nieuwenburg, Mike Regtop, Britt van Viegen, Michel van der Voort, Constance van Wolferen
Interview en tekst: Ton van Rijswijk
Montage en eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet