VIDEO KappeNow: Dario Prinsen, Menno Dimitri Ouderkerk en de Hoogheden van de Hola

In deze aflevering van KappeNow ontmoeten we Dario Prinsen van Nieuw Haaksbergen, leraar kunst van het Assink Lyceum Menno Dimitri Ouderkerk en de nieuwe hoogheden van de Hola: Prins Bennie Heuzels, adjudant Richard en prinses Astrid

Zijn Italiaanse voornaam doet anders vermoeden maar Dario Prinsen is geboren en getogen in Haaksbergen. Hij is voor Nieuw Haaksbergen gemeenteraadslid in Haaksbergen maar is ook statenlid namens de BBB bij de provincie Overijssel. Hoe dat ontstaan is en wat hij daarnaast nog meer doet vertelt hij graag.

Menno Dimitri Ouderkerk is leraar kunst bij het Assink Lyceum de Bouwmeester. Tijdens TOPtijd, een zelfkeuzetijd voor de leerlingen, loopt er vanuit de Stichting Art4More een ontzetten leuk project onder de naam Haaksbergen Toont Talent Carnaval. Een groep enthousiaste kunstenaars en leerlingen leven zich helemaal uit op het thema.

De nieuwe hoogheden van de Hola stellen zich met trots voor. Prins Bennie Heuzels, adjudant Richard en prinses Astrid hebben enorm veel zin in het carnavalsseizoen. De nieuwe residentie in de kappen bevalt goed. Het eerste feest is er al stevig gevierd. ook naar de carnavalsoptocht wordt reikhalzend uitgekeken. De Hola wordt goed vertegenwoordigd door diverse wagens en loopgroepen.

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de stichting Art4More

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de Hola

Kijk hier voor meer nieuws over carnaval

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Aan deze opname werkten mee:
Jolanda Bouwmeesters,Mika Bossink, Erik Loman, Leroy Lubbers, Finn Pleiter, Ton van Rijswijk, Joey te Wierik, Noah den Ouden
Eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet