VIDEO KappeNow: Madelon Kuijk, Anneke Tel, Yvonne Quak en Jolandi Ordelmans

In deze aflevering van KappeNow ontmoeten we Centrum manager Madelon Kuijk, Anneke Tel van de ouderenvoorlichting en Yvonne Quak die samen met Jolandi Ordelmans over een muzikaal project komt vertellen.

Madelon Kuijk is de centrum manager van Haaksbergen en blikt terug op een mooi jaar met tal van grote en kleine activiteiten.

Anneke Tel gaat samen met een team van 10 vrijwilligers seniorenvoorlichting geven aan ouderen die hier behoefte aan hebben. Om senioren zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen zijn er tal van ondersteuningsmogelijkheden. De vrijwilligers komen op afspraak bij de mensen thuis om hen hier goed over te informeren.

Yvonne Quak en Jolandi Ordelmans komen namens de Haaksbergse Harmonie vol enthousiasme vertellen over het nieuwe talenten orkest. In 10 weken kun je een instrument naar keuze leren bespelen. Na de 10 weken geef je samen met je mede talenten een concert in de Kappen.

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Kijk voor meer informatie op de website van seniorenvoorlichting

Kijk voor meer informatie op de website van de Haaksbergse Harmonie

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Aan deze opname werkten mee:
Jolanda Bouwmeesters, Mika Bossink, Erik Loman, Leroy Lubbers, Noah den Ouden, Finn Pleiter, Ton van Rijswijk, Britt van Viegen
Eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet