VIDEO KappeNow: Mayk Egberts

In deze aflevering van KappeNow ontmoeten we Mayk Egberts, één van de organisatoren van de Engelse Mijlenloop in Haaksbergen.

De Engelse Mijlenloop, die wordt gehouden op 24 maart 2024, is met zijn typisch Engelse entourage in ruim 25 jaar uitgegroeid tot één van de grootste en leukste recreatieve wedstrijden in het oosten van het land. Bij de Mijlenloop gaat het behalve om de prestatie óók om de sfeer en gezelligheid in het dorp en onderweg. Zowel fanatieke als beginnende hardlopers beleven veel plezier van de hardloopwedstrijd. Niet in het minst door het enthousiaste publiek aan de kant en de mooie route.

De Engelse Mijlenloop en de Enschede Marathon zijn een samenwerking aangegaan. Deelnemers die aan beide hardloopevenementen meedoen krijgen korting op het inschrijfgeld. Ze hebben een mooi arrangement: van Mijl naar Marathon. Daarbij kun je eerst meelopen met de tien Engelse Mijlen en vervolgens de uitdaging aangaan van de halve marathon in Enschede in april. Hiervoor betaal je een speciale prijs van in totaal €37,50. Inschrijven voor het arrangement kan op de website van de Engelse mijlenloop.

Kijk voor meer informatie op de website van de Engelse mijlenloop

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Meer over sport in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Aan deze opname werkten mee:
Jolanda Bouwmeesters, Thomas van Eeuwijk, Erik Loman, Jesse Nieuwenburg, Mike Regtop, Ton van Rijswijk, Britt van Viegen, Constance van Wolferen
Montage en eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet