VIDEO KappeNow week 10: Madelon Kuijk, Renate Siemerink en Herman Schiphorst, Gertin Leppink en Joost van Oostrum en Simone Sierhuis

In deze aflevering van KappeNow ontmoeten we Renate Siemerink en Herman Schiphorst, organisatoren van ‘een middag met Jan te Wierik’. Gertin Leppink en Joost van Oostrum van HTFC in actie voor Alzheimer en Simone sierhuis ven het Rode Kruis. Madelon Kuijk trapt af met de agenda voor maart.

Madelon Kuijk, centrum manager en werkzaam bij Haaksbergen Natuurlijk, praat ons bij over wat er allemaal te gebeuren staat in maart.

Op 17 maart 2024, op de 70e geboortedag van Jan te Wierik, is er een bijeenkomst over zijn leven en werk met een kleurrijke hommage in Theater de Kappen te Haaksbergen. KappeNow sprak met twee van de organisatoren: Renate Siemerink en Herman Schiphorst.

De Haaksbergse Toer- en Fietsclub (HTFC) organiseert op zaterdag 29 juni 2024 een wielersponsorrit van 365 km, de opbrengst is bestemd voor onderzoek naar Alzheimer. Gertin Leppink en Joost van Oostrum vertellen er alles over.

Simone Sierhuis is namens het Rode Kruis op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ze vertelt waarom het zo leuk is om je bij deze club aan te sluiten.

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Kijk voor meer informatie over een middag met Jan te Wierik

Kijk voor meer informatie over de wielersponsorrit van de HTFC

Kijk voor meer informatie over het Rode kruis

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Aan deze opname werkten mee:
Jolanda Bouwmeesters, Erik Loman, Noah den Ouden, Constance van Wolferen, Jesse Nieuwenburg, Thomas van Eeuwijk, Mike Regtop
Montage: Jesse Nieuwenburg
Eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet