VIDEO KappeNow: Wouter Scholten, Sigrid Binksma en Tanja Janssen

In deze aflevering van KappeNow ontmoeten we ondernemer Wouter Scholten, beleidsmedewerker burgerparticipatie Sigrid Binksma en politicus Tanja Janssen.

Wouter Scholten van Scholten Techniek in Eibergen vertelt over zijn passie voor de gemotoriseerde sport. Wouter heeft zijn liefde voor de motorcross van huis uit meegekregen. Zijn vader is zijn grote voorbeeld.

Sigrid Binksma is beleidsmedewerker burgerparticipatie bij de gemeente Haaksbergen. In die rol is ze bijvoorbeeld betrokken bij de nieuwe website SamenHaaksbergen.nl. Over burgerparticipatie in Haaksbergen valt veel te zeggen. Volgens Sigrid gaat het de goede kant op, maar er valt ook nog veel te verbeteren.

Tanja Janssen heeft namens D66 zitting in de gemeenteraad. Ze was altijd al geïnteresseerd in de politiek en is hierin dan ook al 30 jaar actief. Ze is vooral begaan met de mens achter de problematiek.

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Kijk voor meer informatie op de website van Scholten Techniek

Kijk voor meer informatie op de website van de Gemeente Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Aan deze opname werkten mee:
Mika Bossink, Jolanda Bouwmeesters, Leroy Lubbers, Finn Pleiter, Ton van Rijswijk, Britt van Viegen, Joey te Wierik, Constance van Wolferen
Eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet