VIDEO Kom naar de Greune voor buitenfitness!

Skillz organiseert buitenfitness voor jongeren.

In deze tijd van corona is het voor jongeren lastig om elkaar te ontmoeten of wat leuks te doen. Daarom bieden verschillende verenigingen en ondernemers activiteiten aan voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar uit de gemeente Haaksbergen.

De activiteiten worden georganiseerd door Skillz Haaksbergen, onder de noemer ‘Haaksbergen aan Zet’. Naast de buitenfitness wordt onder andere een zeskamp bij zwembad De Wilder, een graffiti workshop bij Het Assink lyceum en SmartGoals bij HSC’21 georganiseerd.

Alle activiteiten zijn gratis en coronaproof!

Wat doet Skillz?

De jongerenwerkers van Skillz helpen jongeren tussen 12 en 23 jaar met allerlei vragen of problemen. Ook helpt Skillz jongeren die een leuke activiteit willen organiseren. Daarnaast kunnen opvoeders die te maken hebben met problemen van hun kind bij Skillz aankloppen voor advies. Het jongerenwerk richt zich niet alleen op de jongeren zelf. Skillz onderhoudt ook contacten met buurtbewoners, winkeliers, scholen, de gemeente, sportverenigingen en andere instanties die met jongeren werken. Om zo kansen te creëren voor jongeren en hen te helpen de weg te vinden.

Meld je aan op de website van Skillz Haaksbergen

Bekijk het volledige overzicht van activiteiten op de website van Skillz Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Bekijk meer video’s uit Haaksbergen

Camera: Judith Nijlant
Montage en tekst: Constance van Wolferen

Een productie van RTV Sternet