VIDEO Kunstblik – Wilfried Wildschwein

Het is gegarandeerd een feest als Wilfried Wildschwein is geweest!

Haaksbergen heeft een rijk en divers aanbod aan kunst en cultuur. Hier kan nieuw talent zich ontwikkelen. Steeds meer Haaksbergenaren en bezoekers in ons dorp genieten van cultuur.

In Haaksbergen en de omgeving zijn veel cultuurmakers en kunstenaars actief. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal, maar vooral werken ze vanuit een passie, die zichtbaar is in hun kunstwerken.

Het is gegarandeerd een feest als Wilfried Wildschwein is geweest! Wilfried, onder andere bekend van ‘het Ezellied’, komt uit Haaksbergen nabij de Duitse grens en dat is te horen in zijn muziek. Zijn repertoire bevat regelmatig Duitse en Oostenrijkse nummers, maar dan met een Nederlandse tekst. Een van die nummers is hulapalu, en zijn eigen nummers ‘het ezellied’, ‘op de brug’, ‘schoenen in de hand’ en ‘lekker losgaan’. Uiteraard ontbreken de Hollandse meezingers ook niet.

Wilfried is te boeken als feestzanger, als gastheer/presentator voor uw evenement en een compleet verzorgde middag of avond met licht en geluid is ook mogelijk. Carnaval, oktoberfeest, verjaardag, jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest, buurtfeest, cd presentatie, apres ski party, het is pas feest als Wilfried Wildschwein is geweest!

Tja, en daar kan kunstblik dan niet omheen! Want een goed feestje bouwen is ook een kunst.

Over Kunstblik

Kunstblik is een initiatief van twee Haaksbergse kunstenaars, Erik Loman en Jolanda Bouwmeesters. Met hun kunstblik, een oldtimer volkswagenbus, rijden ze door Haaksbergen en omgeving om een blik op de plaatselijke kunstenaars (in de ruimste zin van het woord) te werpen. Ze vragen de kunstenaars op soms ludieke wijze het hemd van het lijf. Op deze manier zetten zij kunstenaars en hun werken in de spotlights die ze verdienen. Het duo sleept ook altijd een topfotograaf, Conan Street Photography, mee die een verassend flitsende fotoreportage van het geheel maakt.

Kijk voor meer informatie op de website van Wilfried Wildschwein

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Wilfried Wildschwein

Kijk voor meer informatie op de instagram pagina van Wilfried Wildschwein

Kijk voor meer cultuurmakers op de website van de Cultuur Coalitie Haaksbergen

Kijk meer video’s van Kunstblik

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk video’s over Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Interview: Jolanda Bouwmeesters en Erik Loman
Montage en tekst: Jolanda Bouwmeesters
Foto’s: Conan Street Photography
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet