VIDEO Nieuw in Haaksbergen

Personal Fitness Nederland Haaksbergen.

Personal Fitness Nederland beschikt over meer dan 85 studio’s door het hele land. In de studio’s kan je in alle privacy trainen en er hangt een fijne sfeer.

Thijs Nijhuis heeft in Haaksbergen nu ook een studio geopend aan de Kruislandstraat 44a.
Volgens Thijs Nijhuis is Personal Fitness Nederland Haaksbergen niet zomaar een sportschool of personal training studio. Ze werken aan de hand van het Fit for Life programma. De drie pijlers: beweging, gezonde voeding en mental coaching zijn de leidraad van het Fit for Life programma waarmee ze werken.

Door de persoonlijke aanpak van de Personal Trainers kunnen zij 100% resultaatgarantie van de persoonlijke doelen bieden. De totaalaanpak van beweging, voeding en mental coaching biedt alles wat je nodig hebt in één pakket. Alle aspecten zijn hierbij essentieel, want deze 3 elementen kunnen volgens hen niet zonder elkaar. Ze versterken elkaar en werken aanvullend. Alleen hierdoor ga je voor een duurzaam resultaat.

Personal coach Thijs staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen jouw persoonlijke doelstellingen te bespreken.

Meer informatie vind je op de website van Personal Fitness Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen

Camera, Interview, Montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet