VIDEO Nilgün Büyür gedecoreerd tijdens lintjesregen 2022

Door haar onnavolgbare energieke en positieve kijk op mogelijkheden en kansen is de integratie van de Turkse gemeenschap binnen de Haaksbergse gemeenschap enorm versterkt.

Nilgün Büyür zet zich al heel lang in voor de Haaksbergse gemeenschap. Zij heeft als vrijwilliger op een natuurlijke manier verbindingen weten te leggen tussen verschillende doelgroepen en mensen. Zij heeft een grote bijdrage geleverd aan het versterken van de integratie van de allochtone leerlingen en hun ouders zowel op de school als in de Haaksbergse gemeenschap. Door haar onnavolgbare energieke en positieve kijk op mogelijkheden en kansen is de integratie van de Turkse gemeenschap binnen de Haaksbergse gemeenschap enorm versterkt.

Op de laatste werkdag voor de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning vindt weer de Algemene Gelegenheid plaats, die in de volksmond bekend staat als de Lintjesregen. Koninklijke onderscheidingen zijn er dit jaar voor Haaksbergenaren Nilgün Büyür, Gea ter Heide, Mahmut Celik, Leon Leeters, Hendrik-Jan Scheggetman, Henri Scholten, Jan Slotman en Jan Wibbelink. Alle acht worden zij door burgemeester Rob Welten voorzien van de bijbehorende decoraties.

Camera: Seyma Akpinar
Interview: Constance van Wolferen
Montage: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Sternet

Meer over cultuur uit Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen