VIDEO NL Doet

Ook de burgemeester en wethouders waren als vrijwilligers aan het werk om NL Doet te steunen.

In Haaksbergen, Buurse en St. Isidorushoeve waren weer heel wat activiteiten aangemeld bij NL Doet. Het is elk jaar de gelegenheid om je vereniging weer een boost te geven, waar anders geen geld of vrijwilligers voor vrijgemaakt kunnen worden.

Burgemeester Welten benadrukt dat de hele samenleving draait op de inzet van vrijwilligers en hij ondersteunt dit initiatief dan ook van harte. RTV Sternet bracht 2 activiteiten in beeld, maar er waren er natuurlijk veel meer. Zo is er in de Bachstraat een insectenhotel geplaatst, de bewoners van de Verdistraat kregen hulp van wethouder Scholten bij het onderhoud van hun plein, scouting De Klomp wilde de kampvuurplaats een opknapbeurt beurt geven, het bijenbos aan de Groene Plasweg kreeg hulp van wethouder Niemans, het hospice aan de Aaftinksweg heeft de tuin weer netjes, bomen zijn geplant in de GAP, ook hierbij heeft wethouder Scholten zijn handen uit de mouwen gestoken, natuurvriendenhuis Den Broam haalde de bezem door het gebouw om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen en zo was er wel meer te doen in en om Haaksbergen.
Burgemeester Welten ging overigens mee om potgrond rond te brengen in Buurse. Dit is een actie van Crescendo die op die manier wat zakgeld heeft om de vereniging nog gezelliger te maken.

Kijk voor meer informatie op de website van NL Doet

Volg het nieuws in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Camera: Lars Zwijnenberg
Interview: Lars Zwijnenberg
Montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet