VIDEO Nog een keer Rijden voor geluk voor Gerrie Kok

Zondag 17 maart 2024 was een bijzondere dag in Haaksbergen. Stichting Rijden voor Geluk had een speciale rit voor Hoofd verkeersregelaar Gerrie Kok. Gerrie is al ruim twee jaar ernstig ziek.

Gerrie Kok is niet alleen het boegbeeld van Rijden voor geluk maar ook van VKR Haaksbergen. Of hij Pinksteren zal halen is een grote vraag. Stichting Rijden voor Geluk besloot daarom een rit voor hem te organiseren.

Door een bericht op Facebook te zetten was het zo geregeld. Want bij Gerrie en zijn vrouw Elly zit Rijden voor geluk in hun hart. Ruim 150 motorrijders bedachten zich geen moment om mee te doen. Ze kwamen allemaal naar het Schuttershoes. De route was door Gerrit zelf uitgezocht. Het was een mooie emotionele mooie dag voor iedereen.

Over VKR Haaksbergen

VKR Haaksbergen staat voor Verkeersregelaars Haaksbergen. Het is een kleine organisatie met als standplaats Haaksbergen en werkgebied Twente, met passie voor evenementen en de betrokkenheid bij de veiligheid daarvan.

De gelijknaminge stichting VKR Haaksbergen is in het leven geroepen om ook de kleinere organisaties te kunnen voorzien van diensten. Denk hierbij aan goede doelen, geld inzamelingsacties en liefdadigheid. Wanneer uw evenement is gefocust op het helpen van anderen, helpt VKR u graag mee.

Kijk voor meer informatie op de website van VKR Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera: Astrid ten Voorde, Matthijs Prins, Sander Lagewaard
Interview en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet