VIDEO Oliebollenactie wensambulance

Vrijwilligers van de wensambulance hebben hun gewonnen oliebollen uitgedeeld in Haaksbergen.

Enkele weken terug had Lisa de Vries een oproep in de huis aan huis krant gezet met de tekst dat ze op zoek is naar een goed doel om maar liefs 3000 oliebollen te schenken. Lisa bakt de oliebollen zelf in haar eigen oliebollenkraam.

Hans en Liesbeth Wild die hebben hier super snel op gereageerd en zo Rijden voor Geluk, Wens Ambulance Oost-Nederland aangemeld voor deze geweldige actie en het was een grote verrassing dat deze Stichting als winnaar uit de bus kwam.

Nu is het zo dat Lisa zo lief is dat ze heel moeilijk nee kan zeggen en daarom heeft besloten om ook andere instellingen te voorzien van gratis oliebollen.
Mede hierdoor heeft Lisa het heel druk met bakken in de maand december, dus moesten de oliebollen begin december opgehaald worden.

“We hebben besloten om deze 3000 oliebollen gratis weg te geven aan de zorgcentra en appartementen van Livio in Haaksbergen”, zegt Willem.
Op zondag 3 december zijn de Wens Ambulances en een grote groep vrijwilligers van Rijden voor Geluk bij onze kwetsbare jongeren en ouderen in Haaksbergen langs gegaan om ze persoonlijk hele fijne feestdagen te wensen en een zakje met heerlijke oliebollen van Lisa aan te bieden. Uiteraard zit er in de grote zak oliebollen ook een zakje met poedersuiker.

De wensambulance, Rijden voor Geluk, vervult wensen van chronisch zieken en bekostigt dit uit donaties.

Kijk voor meer informatie op de website van Livio Haaksbergen

Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Wensambulance Oost Nederland

Meer cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera, interview en montage: Astrid ten Voorde
Een productie van RTV Sternet