VIDEO Opening nieuwe locatie Rigtersbier

RigtersBier is een ambachtelijke bierbrouwerij uit Haaksbergen.

Na maanden van verbouwen en verhuizen was het zaterdag 5 november eindelijk zover: Rigtersbier opende de deuren op de nieuwe locatie aan de Greune 4 In Haaksbergen. De huisband ‘the Ugly Twins’ was de hele dag aanwezig. Voor kinderen was er een springkussen en popcorn. Het proeflokaal en de winkel waren uiteraard open en bezoekers kregen gratis rondleidingen.

RigtersBier is een ambachtelijke bierbrouwerij. In 2011 is Maarten Nijhof, samen met zijn toenmalige compagnon Joris, Brouwerij Rigters gestart. Een fulltime baan en een groeiend bedrijf heeft Maarten in 2017 doen besluiten zich voor 100% te richten op de brouwerij. Na jaren in een oude kaasboerderij direct naast Pannenkoekenhuis De Hooge Esch te hebben gezeten is de brouwerij in 2022 verhuisd. In de ketels van rigtersbier worden twee 2 eigen merken gebrouwen: Rigtersbier en BuurseBier.

​Rigters is ondertussen op meer dan 50 locaties te verkrijgen, in horeca of slijterij en tijdens vele bierfestivals door het hele land. Ook heeft de brouwerij al diverse prijzen in de wacht mogen slepen met als hoogtepunt Goud tijdens de Brussels Beer Challenge 2017.

Kijk voor meer informatie op de website van Rigtersbier

Meer over ondernemen in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera, interview en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet