VIDEO Restaurant Evers in Coronatijd

Iedere donderdagavond kan je een maaltijd halen bij de ‘winter-drive’ van Restaurant Evers.

Om de verspreiding van het verraderlijke coronavirus zoveel mogelijk terug te dringen, heeft de horecabranche net als in het voorjaar de deuren voor gasten opnieuw moeten sluiten. Desalniettemin maakt de noodgedwongen knip op de deur veel creativiteit los in de Haaksbergse horecasector.

Als uitbater in coronatijd kun je twee dingen doen: afwachten tot de maatregelen worden teruggedraaid of proberen op creatieve wijze ‘iets’ te doen. Remco Oudelaar van Restaurant Evers wil zijn klanten toch nog graag bedienen tijdens deze donkere dagen. Daarom heeft hij een ‘winter-drive’ gemaakt, compleet met muziek. Elke donderdag kan je er een maaltijd afhalen.

Op de parkeerplaats bij het restaurant kunnen de klanten in een drive-in vorm in een gezellig wintersfeer de maaltijden afhalen. “Je moet toch creatief zijn in deze tijden. Niemand weet hoelang dit gaat duren. Op deze manier maak ik de klanten blij met een heerlijke maaltijd.”

Restaurant Evers is gelegen aan de doorgaande weg naar Hengelo, aan de rand van Haaksbergen. Door de unieke locatie is het pand goed bereikbaar met de auto. Het pand ligt tegenover de ingang naar het bedrijventerrein “Stepelo”.

Kijk voor meer informatie op www.restaurantevers.nl

Camera, interview, tekst en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet.