VIDEO Ronde Tafel Rally Haaksbergen verplaatst naar 13 juni 2021

De jaarlijks terugkerende Ronde Tafel Rally zou op zondag 27 september plaatsvinden maar werd op het laatste moment geannuleerd.

Wat een prachtige Rally dag had moeten worden, veranderde dit jaar helaas in een last-minute annulering. De jaarlijks terugkerende Ronde Tafel Rally die dit jaar op zondag 27 september zou plaatsvinden werd op het laatste moment geannuleerd door de organisatie.

De rally, die door de Ronde Tafel Haaksbergen georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor lokale goede doelen had ook dit jaar weer ruim 30 enthousiaste deelnemers die zich hadden ingeschreven voor een gezellig rally dag.

De organisatie heeft in samenspraak met het bestuur besloten om de Rally te verplaatsen naar 13 juni 2021. Het is al mogelijk om je voor deze nieuwe datum in te schrijven via de website www.rt127.nl. De goede doelen die gekoppeld waren aan de editie van dit jaar, zullen ook volgend jaar de goede doelen zijn waar de organisatie middels de Rally geld voor inzamelt, meer informatie hierover vind je op de website.

Kijk mee naar beelden van de rally van mei 2019: