VIDEO Silver Shadow Party is back

Op zaterdag 2 maart komen de memories aan de disco jaren weer helemaal tot leven in Theater De Kappen in Haaksbergen. Tijdens de Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80’s en 90’s.

Silver Shadow is een herkenbare naam voor al het uitgaanspubliek uit de jaren 80 en begin jaren 90. Silver Shadow was jarenlang de disco in Haaksbergen met regionale aantrekkingskracht. Deze Haaksbergse disco is echter al jaren gesloten en onlangs zelfs gesloopt.

Maar op zaterdag 2 maart komt Silver Shadow weer helemaal tot leven in Theater De Kappen in Haaksbergen. Tijdens de Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80’s en early 90’s. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is Silver Shadow Back in Town! Theater De Kappen wordt omgetoverd tot een discotempel waar dj’s en vj’s oude tijden laten herbeleven. DJ’s Joop Wessels en Alex Slootweg (bekend van o.a. Metropool: Tjolk! Everything 80s) draaien de dansvloertoppers van de dance classics tot rock tot uit die tijd. Van MilliVanilli tot Wham, van Lois Lane tot Level 42, the Cure en U2….ze komen allemaal voorbij!

Met mooie projecties van clips en tv-beelden uit de Silver Shadowtijd zorgt VJ Neyture ook voor de beeldende herbeleving: van lp-hoezen tot Miami Vice en Dynasty! Maar ook diverse foto’s van Silver Shadow komen naar voren.

Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads en oude beelden, dat is Silver Shadow Back in Town! Na het grote succes van eerdere edities hebben inmiddels al duizenden mensen in de Kappen deze dans- en ontmoetingsavond bezocht.

datum: 02-03-2024
tijd: van 21.00 tot 24.00 uur
locatie: de Kappen, Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
entreeprijs: € 10,00
ticketlink: https://dekappen.avayo.nl/bestel/tickets/90634?p_id=343087

Kijk voor meer informatie op de website van De Kappen

Meer over cultuur in Haaksbergen

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera, interview en montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet