VIDEO Tattooshop Wizard of Ink wint eerste prijs in Dortmund

VIDEO Tattooshop Wizard of Ink wint eerste prijs in Dortmund

Wizard of Ink heeft ongeveer 7 maanden geleden haar deuren geopend en wint nu al haar eerste prijs bij een Tattoowedstrijd.

Wizard of Ink, de nieuwe Tattoo- en piercingshop in Haaksbergen, heeft meegedaan aan een wedstrijd op een tattooconferentie in Dortmund. Ze moesten een tatoeage maken met als thema ‘old school’. Hun buitenlandse tattooartist Javhier Estrada heeft zelf een ontwerp gemaakt en deze getattoeëerd op het been van de piercer (dat is degene die piercings zet). Dit was een 13 uur durende zit, plus nog eens 5 uur op de dag er na. Dit was het natuurlijk allemaal waard, want ze zijn eerste geworden.

De bedoeling van de Tattoo- en piercingshop is om de samenwerking met verschillende artiesten uit het buitenland te bevorderen door hen een podium te geven waar zij hun talenten kunnen laten zien. De bedoeling is dat iedere tatoeëerder er ongeveer 4 weken gaat tattoeëren, waarna zijn plaats wordt overgenomen door een andere artiest. Door corona zijn er helaas niet zo veel verschillende artiesten geweest, maar ze verwachten dat, zodra alles weer beter gaat, er ook weer nieuwe artiesten naar de winkel toe zullen komen.

Kijk voor meer informatie op www.thewizardofink.nl

Interview: Iris ten Hoopen
Camera, tekst en montage: Kim Nijenhuis
Een productie van RTV Sternet