VIDEO Tweede Rigtersbier online bierfestival komt er aan

Na het grote succes van het eerste festival komt Rigters dit jaar met een 2e editie.

Op 27 februari van 15.00 u- 22.00u vindt voor de tweede keer het Rigters online bierfestival plaats. Na het grote succes van het eerste festival komt de Haaksbergse bierbrouwer Rigters dit jaar met een tweede editie, op de laatste dag van de Week van het Nederland Bier.

Er doen 22 brouwerijen mee en ieder van hen heeft twee van hun beste bieren geselecteerd voor dit online festival. Brouwers geven online uitleg over hun bier. Er is live muziek en daarbij drink je (uit eigen doos) een lekker glas bier.

Er wordt audiovisueel echt uitgepakt, zodat we voor het echte festival gevoel zorgen. Je hoort via de stream meerdere bandjes, interviews met alle Brouwers en besprekingen van de te proeven bieren. Je kunt zelfs vragen stellen via de videoverbinding.

RTV Sternet zag hoe het bier voor verzending klaargemaakt werd en sprak met Maarten Nijhof van Rigters, die er al helemaal zin in heeft.

Over Rigters

Rigters is een ambachtelijke bierbrouwerij gevestigd in een oude kaasboerderij direct naast Pannenkoekenhuis De Hooge Esch. In 2011 is Maarten Nijhof, samen met zijn toenmalige compagnon Joris, Brouwerij Rigters gestart. Een fulltime baan en een groeiend bedrijf heeft Maarten in 2017 doen besluiten om zijn baan op te zeggen en zich voor 100% te richten op de brouwerij. Sindsdien is het team uitgebreid met 2 brouwers en een accountmanager en groeit gestaag door.

Rigters is ondertussen op meer dan 50 locaties te verkrijgen, in horeca of slijterij en tijdens de vele bierfestivals door het hele land. Ook heeft de brouwerij mooie prijzen in de wacht weten te slepen, met als hoogtepunt Goud tijdens de Brussels Beer Challenge 2017.

Kijk voor meer informatie op de website van Rigtersbier

Kijk meer Video’s uit Haaksbergen

Meer over Ondernemen in Haaksbergen

Camera en interview: Christa Wensink
Montage: Matthijs Prins
Tekst: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet