VIDEO Vrijwilligerslunch RTV Sternet

Elkaar weer eens in het echt ontmoeten, dat komt maar heel weinig voor in dit werk. En toch werken we als team.

Wist u dat RTV Sternet al bijna 40 jaar bestaat? Onder verschillende namen en ook de huisvesting is niet altijd hetzelfde geweest. Maar als lokale omroep van Haaksbergen, Buurse en St. Isidorushoeve brengen enthousiaste vrijwilligers van RTV Sternet al heel lang het lokale nieuws.

Het is dan ook erg leuk, dat een lokale ondernemer deze vrijwilligers een keer trakteert. En de foyer van theater De Kappen leent zich heel mooi voor zo’n gezelschap. Trouwens, elkaar een keer informeel ontmoeten tijdens de lunch blijkt ook erg fijn, vaak worden opnames voor een video gemaakt op locatie en thuis gemonteerd, dus de medewerkers treffen elkaar maar heel weinig.

Per 1 januari 2021 is RTV Sternet gehuisvest in theater De Kappen. Er is weer een eigen film studio opgebouwd en de radio is mobiel gemaakt. Zodra de zendmast is verhuisd, kunnen weer radio uitzendingen gemaakt worden. We zoeken nog wel mensen, die goede teksten kunnen schrijven. Van actuele onderwerpen, maar vooral van archiefbeelden.

RTV Sternet krijgt vaak de vraag: hoe kan ik jullie op televisie zien? Dat is helaas niet meer mogelijk, een eigen televisiekanaal is te kostbaar. Onze video’s komen wel allemaal op internet en zijn te zien op Facebook, YouTube en de website.

Wil je zelf vrijwilliger worden bij RTV Sternet? Of heb je een leuke gebeurtenis, waarvan je wil dat we langskomen voor een video? Dat kan, meldt dit dan via een email: info@rtvsternet.nl.

Kijk meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen

Camera: Matthijs Prins en Constance van Wolferen
Interview: Christa Wensink
Montage: Matthijs Prins
Tekst: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Sternet