Voetbaldag door FC Twente

Fc Twente scoort sociaal met passend voetbal.

Zes voetbalteams uit de regio, waaronder vv Haaksbergen, speelden onderling wedstrijden tegen elkaar, buiten de KNVB competitie om. Deze vorm is het best passend voor deze teams, waarbij plezier en beleving centraal staat. FC Twente ondersteunt dit initiatief van harte en organiseert samen met vrijwilligers ook een paar keer per jaar een geweldige, onvergetelijke voetbaldag voor deze teams.

Op zaterdag 23 maart was het opnieuw een waar voetbalfeest voor liefhebbers van passend voetbal. Bij vv Tubantia hebben diverse teams uit deze competitie (dit keer Tubantia, SDC en Achilles ‘12) tegen elkaar gespeeld. De coaching werd verzorgd door Rik Platvoet en Jan van Sta.
Voorafgaande aan de wedstrijd werd er op zaterdagochtend eerst een bezoek gebracht aan de Grolsch Veste. Daar werden de spelers warm onthaald door het management van FC Twente. Vervolgens werd er een rondleiding gegeven, is er een sportmaaltijd genuttigd en werd het tenue uitgedeeld. De spelers van Tubantia mochten deze dag voetballen in het door FC Twente beschikbaar gestelde tenue.
Vervolgens ging het in de bus van FC Twente naar de wedstrijd toe. Er was veel pers, media en publiek op af gekomen. Het werd een onvergetelijke dag voor iedereen. Het FC Twente koor zorgde voor een geweldige sfeer.
Namens alles ouders van de spelers, de sporters en iedereen die passend voetbal een warm hart toedraagt: FC Twente bedankt. You’ll Never Walk Alone!

Kijk voor meer informatie op de website van FC Twente

Meer sport in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Tekst en foto: Peter Horn, coordinator passend voetbal