Voetencentrum Wender hoofdsponsor Engelse Mijlenloop

De Engelse Mijlenloop dreigde van de kaart te verdwijnen.

Voetencentrum Wender is de komende drie jaren de hoofdsponsor van de Engelse Mijlenloop. Daarmee verzekert het hardloopevenement zich van de nodige ondersteuning. Voetencentrum Wender, waartoe ook de hardloopspeciaalzaak Kievit Sport behoort, heeft zijn roots in Haaksbergen. De nieuwe hoofdsponsor draagt graag een steentje bij om mensen in beweging te krijgen.

“De Engelse Mijlenloop dreigde van de kaart te verdwijnen. Dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn!”, zegt Marijke van Duuren (foto), namens Voetencentrum Wender. Het Voetencentrum bood dan ook onmiddellijk zijn praktische hulp aan toen er initiatieven kwamen om het evenement toch een vervolg te geven. “Wij vinden het belangrijk om mensen in beweging te krijgen. Hardlopen kon in coronatijd gelukkig prima. We merken dat mensen nu ook zin hebben om weer eens aan een wedstrijdje mee te doen. Wij gaan hen daar op een originele manier bij supporten.”

Bedrijvenloop

Remco Harmes heeft zich met zijn sponsorcommissie de afgelopen tijd druk gemaakt om voldoende sponsoren te krijgen voor het evenement. Harmes: “We zijn heel erg blij met de toezeggingen van Wender. Dat biedt ons de nodige continuïteit. We hebben ook al andere sponsoren bereid gevonden mee te doen en het is nog steeds mogelijk je als bedrijf te verbinden aan de Engelse Mijlenloop.” Harmes doelt daarmee op de verschillende sponsorpakketten die aangeboden worden. “Ook organiseren we een Bedrijvenloop. Medewerkers van bedrijven kunnen hieraan meedoen. Een fantastische teambuilding!”, meent Harmes.

Inschrijving

Tijdens de coronacrisis zijn veel mensen voor het eerst gaan hardlopen. De organisatie van den Engelse Mijlenloop nodigt juist ook nieuwkomers uit de uitdaging aan te gaan op zondag 19 september. Inschrijven voor de loop is inmiddels mogelijk. Op deze site is ook meer informatie te vinden over de Bedrijvenloop. Het is natuurlijk wel goed, dat ervaren en onervaren lopers de juiste begeleiding krijgen. De woordvoerster van Wender: “Wij hebben daarvoor alle kennis en faciliteiten in huis. Een goed begin is immers het halve werk!”

Bekijk de website van de Engelse Mijlenloop

Volg de sport in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Een productie van RTV Sternet