Volop nostalgie op 29 augustus bij Kulturhus Haaksbergen

Entertainment uit vervlogen tijden.

Op zaterdag 29 augustus as. staat vanaf 14.00 uur het plein voor het theater bol van de nostalgie. Oude ambachten, sfeer van Weleer en Muziek en Kunst gaan daarbij hand in hand. Komt u ook sfeer proeven?

Touwslagerij van Sark laat u op authentieke wijze zien hoe vroeger, en nu nog, touw werd geslagen. Ineke van de Werf van Sfeer van Weleer geeft een inkijk hoe vroeger de “elite” en ook de gewone man gekleed ging. Haaksbergse kunstenaars tonen hun fraaie kunstwerken. De Grenzland Steiers en Janke Lippinkhof zorgen hierbij voor de muzikale omlijsting.

Om 17.00 uur is de “Weet u nog van toen” show te bekijken in de theaterzaal. De show brengt u even terug in de tijd. Een nostalgische mix van komische sketches, gezellige meezingers en interactief entertainment neemt u mee naar vervlogen tijden. De kennis van de bezoekers wordt getest middels een interactieve quiz, voorzien van videobeelden en visuals op het grote scherm. Deze show draait wekelijks in Avonturenpark Hellendoorn en nu dus ook bij ons in Haaksbergen. Kaarten kosten 7 euro en zijn te reserveren via www.dekappen.nl en vol = vol!

Natuurlijk worden bij deze show alle corona-maatregelen in acht genomen.