VVV Haaksbergen wordt Toeristisch Informatie Punt

Inwoners en toeristen kunnen vanaf 3 april 2022 bij het nieuwe Toeristisch Informatie Punt Haaksbergen (voorheen VVV) terecht.

De VVV in Haaksbergen gaat mee met de landelijke ontwikkelingen en wordt de komende periode omgebouwd naar een Toeristisch Informatie Punt. Dat gebeurt op dezelfde vertrouwde plek, in het stationsgebouw van Museum Buurtspoorweg. Inwoners en toeristen die vragen hebben over fiets- en wandelroutes, attracties, souvenirs en overnachtingsmogelijkheden in Haaksbergen kunnen hier, na een kleine verbouwing, vanaf 3 april 2022 weer terecht.

Samenwerking Museum Buurtspoorweg en Stichting Haaksbergen Promotie

De verandering van winkel naar informatiepunt valt samen met ontwikkelingsplannen van zowel Stichting Haaksbergen Promotie als Museum Buurtspoorweg. Deze periode voor aanvang van het nieuwe toeristische seizoen is daarom de ideale tijd om plannen van beide organisaties samen te voegen en te realiseren. Zo krijgt het Toeristisch Informatie Punt van Haaksbergen een geheel eigen vorm en uitstraling in een vernieuwde museumwinkel.

Feestelijke Opening zondag 3 april 2022

Vrijdag 4 februari 2022 was de VVV voor de laatste dag in haar huidige vorm geopend. Nu volgt een korte periode van ombouwen, waarna de vernieuwde winkel inclusief Toeristisch Informatie Punt weer voor publiek geopend zal zijn vanaf zondag 3 april 2022. Dit is tevens de start van het rij seizoen van Museum Buurtspoorweg.

Bereikbaarheid VVV winkel

Gedurende de verbouwing blijft de VVV telefonisch bereikbaar op T 053-5722811 en via mail info@haaksbergennatuurlijk.nl.

Foto: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Kijk voor meer informatie op de website van VVV Haaksbergen

Kijk voor meer informatie op de website van Museum Buurtspoorweg

Volg het nieuws in Haaksbergen