WINTERACTIE TWENTS: VOOR € 1,- MET DE BUS

Het is winter! Vervoerder Twents wil haar reizigers verrassen met een beetje wintermagie.

Tot en met zondag 6 maart 2022 kan er worden gereisd met het Winter Wonder Ticket. Dit ticket koop je al vanaf € 1,-. Dus of je nu naar de stad, de bioscoop of vrienden gaat: pak de bus vanaf €1,- en geniet van magische wintertripjes!

Winter Wonder Ticket

Met het Winter Wonder Ticket reis je al een uur lang vanaf € 1,-. Het ticket is op doordeweekse dagen te gebruiken na 18.00 uur en in het weekend de gehele dag. Je koopt een ticket bij de chauffeur of in de servicewinkel op station Enschede.

  • Winterticket stad € 1,-.
    Alleen geldig bij Twents voor een rit binnen de steden Almelo, Hengelo of Enschede.
  • Winterticket streek € 3,-.
    Geldig bij alle Twents bussen.

Kras & Win uitdeelactie

Naast het actieticket, deelt Twents in week 7 Kras & Win kaarten uit aan reizigers. Op donderdag 17 februari 2022 staat de vervoerder ‘s middags op busstation Hengelo en Oldenzaal. En op zaterdag 19 februari op busstation Almelo en Enschede.

Met de Kras & Win tickets worden er leuke prijzen weggegeven, zoals een dinerbon, fashioncheque en bioscoopbon. Daarnaast deelt Twents warme chocolademelk en handwarmers uit.
Nu er nieuwe versoepelingen aangekondigd zijn, wil Twents haar reizigers weer welkom heten in het OV. Daarnaast bedankt de vervoerder de reizigers die tijdens de lockdown met de bus zijn blijven reizen.

Kijk voor meer informatie op de website van Twents

Volg het nieuws uit Haaksbergen